mandag, august 28, 2006

Herligherligheihei

Her er en sak som jeg har koset meg med i sommer men som jeg fullstendig har glemt å legge ut en link til - Sveinar og Tormod har laget en muntermangsom og innsnavlende podcast de kaller Herligherligheihei, (Trykk på free, skriv inn koden som dukker opp etter ca 80 sekunder og lagre fila.) der de tar for seg en noe mer spesiell nisje av populærmusikken. Olga Marie Michaelsen var kanskje en av de mer kjente norske eksponentene for denne formen, men det finnes så mye mer der ute. Bare introen med Shooby Taylor som kjører offroad med agressiv scatting lagt over Johnny Cash's Folsom Prison gjør dette til en forlystende halvtime (håper Shooby kommer med på enten Singstar Frijazz eller Singstar Offroad). Venter i spenning på neste episode, kanskje denne gang med Bluesøsken, dementert jodling og utagerende "jazz flute"-soloer med Focus..?
Oppdatering: Har fikset linken til podcasten ;-)

torsdag, august 10, 2006

Ricky Gervais Show Season 3

Våknet opp til fantastiske nyheter idag, ikke bare var det en ny gratis video podcast fra Ricky, Stephen og Karl, som kan sees her:

men de fortalte at 22. august starter sesong 3 med 6 nye 30 min episoder!! Har hørt hørt gjennom de gamle tusenvis av ganger, så dette var virkelig gode nyheter!

Takk til Erik for tips!

mandag, august 07, 2006

Singstar Anthems


Selv om jeg ifølge denne anmeldelsen tydeligvis ikke kan være mye mann gleder jeg meg kjempe mye til dette! Setlisten på Singstar Rocks var en stor sviktelse, men jeg tror dette kan hjelpe å veie delvis opp.

Jeg syns forresten det var intressant å lese hvor konsekvent journalisten er helt til han kommer til dette:
20 forferdelige låter (OK, 18 da - Queen og Scissor Sisters er helt
greie)

De nevnte to bandene må vel være rimelig godt definert skeive og ikke-maskuline?

Oppdatering: Enda en, denne gangen Singstar Legends. Ser veldig bra ut! Men det ser desverre ut som vi må vente enda litt til på Singstar Frijazz, for ikke å snakke om Singstar Offroad.. :-(

søndag, august 06, 2006

Hva skjedde (med dagbladet)?

Selv ikke treigt nyhetsbilde og agurknytt forsvarer dette her:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/08/06/473140.html