onsdag, januar 31, 2007

Around the world

Alle skryter av hvor de har vært for tiden, selv om jeg føler jeg har sett litt av den vestlige verden er det myyyye igjen. (Visited: 8%)

mandag, januar 15, 2007

Dogging i Bodø

Sjekk hva jeg fant! Det vil helt sikkert stilles spørsmål rundt hvordan jeg kom over dette, mye rart kan dukke opp når man leter etter et billig bilverksted!
Selv om jeg jo har hørt om offentlige toaletter etc. her i byen, som frekventeres av folk av en ganske spesifik legning ble jeg tatt på sengen av dette her - kanskje jeg er litt naiv? Særlig ett av disse stedene ligger langs joggeløypen min som jeg bruker i det angitte tidsrommet - med mp3spiller på fullt volum og hodet fullt av tanker må en jo lure på hva en kan ha løpt forbi.. Tror jeg holder meg til treningssenteret fra nå av! Selv om dette nå til og med er et spørsmål i Trivia Pursuit er det ikke sikkert alle vet hva det betyr.

fredag, januar 12, 2007

Sulphur Hexafluoride

SF6 eller svovel hexaflorid som det sikkert heter på norsk er en gass som har 5,11 ganger større massetetthet enn luft og er ikke giftig (i ren form). Ved innhaléring gir den motsatt effekt av helium - man får dypere stemme.



Dette minner om min fortid i Unge Forskere, noe som bla gav oss ugunstig tilgang til flytende nitrogen etc..

onsdag, januar 10, 2007

Banjo-Kari

Etter en skuffende kort sesong på høsten er endelig sangglades favorittprogram Beat for Beat tilbake førstkommende fredag 12. januar! Jippi! Les mer her.

Oppdatering: Den svenske varianten starter den 19. januar på SVT 1 kl 20.

søndag, januar 07, 2007

24 + spillekveld

Våknet opp idag til nyheten om at 4 eller 5 episoder av sesong 6 av serien 24 er å få tak i, tipper det er noe preair e.l. siden den ikke sendes i usa før den 14. januar. Happy-time! Satser på å få sett minst en av de ikveld, jeg ville jo tro at jeg kan cashe ut en del av Grey's Anatomy crediten jeg har opparbeidet gjennom høsten ;-)

På fredag var det guttekveld med plenty med Xbox-spilling. Erik falt for Superman Returns, men overbeviste ikke helt med flyveskillzene.. god til å kaste ambulanser er han dog. Christian hevdet seg som den som kunne forårsake størst sykehusregning i kjelkekjøring i Amped 3. Rause porsjoner med importert gin, samt for å videreføre tråden i Amped 3, førte til at kvelden ble avsluttet med noe mindre interaktiv titting på The Dudesons Movie; sitat "this is not gay love, this is surviving". At selv Steve-O og Bam Magera syns disse finnene går over grensen må vel tolkes som et kompliment i denne sammenheng..
Bilder kommer seinere.