tirsdag, mai 22, 2007

24 sesong 6 finale


Da var 24 sesong 6 over! Det har vært en helt ok sesong, men der ligger problemet: alle tidligere sesonger har vært så mye bedre enn den foregående, det gjelder ikke denne syns jeg. Problemene i år har vært for lite fokus på Jack Bauer som karakter (vi savner Rogue-Djæææk), altfor mange løse tråder (side-plots som ikke går noe sted), en del dårlige karakterer (Mike Doyle, Sandra Palmer f.eks) og til en viss grad lite passende skuespillere, men mest av alt det lille ekstra som overgår tidligere sesonger.

Grei avslutning, men litt lite konkret hva Jack finner på, hva som skjer med presidenten etc. - virket som det manglet et halvt minutt på slutten.

lørdag, mai 19, 2007

24 - Day Zero

Hva i svarte er dette for noe?

Carcassonne



Video og review av Carcassonne som er på vei til Xbox Live Arcade for en liten slant (tipper 80 kr). Jeg ble introdusert til Carcassonne i brettspillform av Kjetil og Andreas på en av våre årlige hytteturer for noen år siden og ble umiddelbart hektet. Dette ser veldig bra ut, ikke noen overdådige forsøk på å gjøre det fancy, spillbarheten ser ut til å være ivaretatt. Man kan også spille River I og River II utvidelsene. Jeg har et lite håp om at man kan velge å spille sin egen musikk, kan ikke tenke meg noe mer passende enn Focus og Jethro Tull her.

fredag, mai 18, 2007

Prince of Persia

Jippi, så nettopp at Prince of Persia Classic kommer til Xbox Live Arcade! Definitivt en av mine favoritter fra tiden hvor datamaskiner var lystegrå og lå under skjermen. På videoen ser det ut som det er ganske tro til originalen, bare med litt HD-goodness :-)

DOS nostalgi


tirsdag, mai 15, 2007

Ninja rig


Siden Xboxen må på sykehus passet det bra å bestille ny pc idag. Bortsett fra en "stue-pc" og et par laptoper (fikk en ny nettopp) er det sikker 5 år siden jeg har bygget pc så det har vært mye å sette seg inn i. Alle grensesnitt er forrandret, PCI er tilbake i ny drakt (heier på at ISA skal gjøre et comeback!). Mener jeg har satt sammen en skikkelig ninja rig så det kan bli gøy. Litt kjipt at det nesten ikke er noen nye spill som frister, så det blir vel sikkert å gå i Oil Imperium, Ports of Call, Civilization etc :-S
Her er specen:
  • Cooler Master Ammo 533
  • Fortron/Source Epsilon 600W, Blå Vifte
  • Asus P5N-E SLI, nForce-650i SLI, ATX
  • Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz Socket
  • Gainward GeForce 8800GTS 640MB GDDR3
  • Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5 (2x)
  • Western Digital Raptor 74GB SATA
  • Samsung SpinPoint T166 500GB SATA2
  • Samsung DVD-brenner SH-S183A SATA
  • USB2 multikortleser 3.5" sort/sølv
  • Logitech Cordless Desktop MX5000 Laser
  • Creative I-Trigue 3330
  • Samsung 19" LCD Syncmaster 931BF TCO-03
  • Windows MS Win Vista Ultimate Norsk

LAN-party any1?

R.I.P Xbox 360


Xboxen tok kvelden på fredag, "ring of death" som det kalles, men etter kontakt med hyggelige folk på support håper jeg å få liv i den igjen. Hvor lang tid det tar er et annet spørsmål..

fredag, mai 11, 2007

Forza 2 Demo


Helga er reddet, demo av det første ekte nestegenerasjonsbilspill er ute, Forza Motorsport 2. 300 biler, crazy grafikk og fysikk, dette bør bli bra!

Nytt innhold til Crackdown neste uke


Neste uke kommer det gratis og kjøpbart nytt innhold til et av det (mest uventede) gøyeste spillet til Xbox 360, Crackdown! Lista er så stor at det er til å bli vill i buksa av - les detaljer og se video her.

torsdag, mai 10, 2007

Bluesøsken - Se der går en zebra musikkvideo


Og jammen et liveopptak også gitt..

onsdag, mai 09, 2007

Sonic The Hedgehog




Selv om jeg hadde et begrenset forhold til Sega da jeg var liten ble det noen timer Sonic i de årene. Sega (eller noen lavt betalte polske portere) holder på å gjøre klar første Sonic spillet for Xbox Live Arcade! Hvis bare Nintendo kunne gjøre det samme med Super Mario...


Ny pc bag

Har bestillt en ny bag fra Booq til pc'n idag, syns den var ganske stilig:

Web Counters

Fant noen kule counters fra NeoWORX.