mandag, august 27, 2007

NMKY



Vakkert!

onsdag, august 22, 2007

Mafia 2

Mens vi venter spent på GTA IV ble igår Mafia 2 annonsert! Definitivt en etterlengtet oppfølger og etter bildene å dømme ser det bra ut.

lørdag, august 18, 2007

Step aside Facebook, enter Criticker!

Jeg vil anse meg selv som godt over snittet filminteressert, jeg har ihvertfall etterhvert fått en ganske veldefinert smak, så http://www.criticker.com/ var en etterlengtet greie. Kort fortalt registrerer du deg, går gjennom en del tilfeldig valgte filmer og rater de du har sett. Du vil da bygge opp en profil som senere kan brukes for å få generert anbefalte filmer som passer til smaken din, eller du kan finne andre som har lik smak og dermed få tips til andre filmer.
Et tips: pass på å rate filmer fra hele spekteret, ikke bare de du liker best. Hvis du gir en film en score på 85 og det står "Terrible" så har du ikke ratet nok filmer du ikke liker. 50 bør gi "Alright", selv om det er vanskelig å balansere dette. Hvis man ikke klarer å fordele det bedre så bruker de en eller annen statistisk fordeling for å gi en viss kategorisering (sokastisk normalfordeling?? Erik vet sikkert hva det heter). Du finner min profil her og alle filmene jeg har ratet her. Jeg tror kanskje filmsmaken min forvirrer den genererte anbefalingen litt, siden jeg stort sett får anbefalt filmer laget før 1950..

Komme tidlig på jobb

Syns dette bildet var sånn passe morsomt helt til jeg oppdaget buksen til mannen – er det bare en litt baggy bukse eller er han litt oppstemt over situasjonen? ”hvis jeg bare bråbremser litt nå…*glise*” eller ”ånei, dette går for seint, jeg må nok gynge for å få bedre fart”
Lurer på om de bytter når de skal hjem?

fredag, august 17, 2007

Mann får kunstig hjerte, mister empati

Dette er noe man vanligvis ville høre fra Karl Pilkington, men er en sak om en mann som har fått byttet et svakt hjerte med mekanisk erstatning. Han er veldig glad for at han kan fungere som før rent fysisk, men han påstår at han ikke lengre har følelser. For de kommer jo fra hjertet... Lurer på når og hvordan følelser som kjærlighet, empati, stolthet osv. ble assosiert med organet hjertet? "12-fingertarmen min er fylt av kjærlighet!" fungerer kanskje ikke så bra.
http://spluch.blogspot.com/2007/08/man-with-artificial-heart-no-longer.html

Dette er forresten post nr 201, som tiden flyr..

(posten er kategorisert under livssyn for å tilfredsstille Jaran)

tirsdag, august 14, 2007

Darwin ingen adgang

Dinosaurer og mennesker levde side om side, og Gud skapte jorda på seks dager.
På museum til 160 millioner i USA.


Les på Magasinet.

Og på ett av spørsmålene i en undersøkelse
publisert i bladet Newsweek
, svarte 48 prosent av de spurte at utsagnet «God
created humans pretty much in the present form at one time within the last
10,000 years or so?» lå nærmest deres overbevisning om hvordan menneskene ble
skapt.


Det hadde vært intressant å sett om det var noen sammenheng mellom hvem som tror på dette, at ufoer jevnlig bortfører mennesker og at Elvis fortsatt lever.

søndag, august 05, 2007

Reperasjon II

Spaceworld ringte i ferien, de har fått tilsendt xboxen min. Som jeg kjøpte på elkjøp. Og jeg som forventet å få den rett på døra :-S

Imorgen blir det å ta på seg sinnahattenm ringe microsoft og se hvor mye jeg kan melke av de.

Er forresten tilbake fra ferie, det var fint men lite sommer. Grimstadfylla sitter fortsatt i kroppen.