fredag, januar 25, 2008

27

Idag runder jeg 27 vintre. Føles ikke så ille men merker det nærmer seg det store tallet. Mentalt dog, viser jeg fortsatt leg. uoppfordret.

Stor takk til Stine som hadde laget kjempegod kake med sukkererstatning :D

onsdag, januar 23, 2008

Full kontroll, rock'n'roll! Norsklæreren din har grunn til å være stolt.

Etter at jeg ble lei av at dagbladet og vg mistet det lille de hadde som skilte dem fra rene underholdningsmedier slik som se og hør gikk jeg over til å lese Aftenposten online. Dessverre ser jeg at de går samme vei, via en masse tullete quizer. Eksempel som ligger ute i skrivende stund:

20 ting du kanskje vet

Eller kanskje ikke? Test dine kunnskaper nå!

Lol.

Uansett, kom over en idag hvor jeg gjerne skulle visst hvordan den gjevne nordmann lå an pr. idag: Orddelings-quiz. Jeg syns ikke snittet på de forskjellige spørsmålene var så ille selv om det ikke finnes noen unnskyldning for ikke å ha 16/16 men det er nok en spesiell gruppe som velger å ta en slik quiz og Aftenposten har nok også et definert publikum siden de begrenser dekningen av Britneys kollapser og hva som skjedde sist uke i Lost.

Svensk kan jeg derimot ikke: "Du fikk 6 rette av 16 mulige, Hold deg til Strømstadområdet, der forstår de norsk".

Kan du kontroll på orddeling? Post resultatet ditt i kommentarene.

torsdag, januar 10, 2008

iFlopp?

Foto: Paul Sakuma

Bak den uoriginale tittelen ligger det en link til en ganske reflektert artikkel fra Aftenposten.no om hva iPhone var og hva det har blitt etter ett år. Jeg er ganske fornøyd med mine egne spådommer i tidligere innlegg og kommentarer på egne og andres blogger, hvis denne artikkelen har noen rot i virkelighet.

Følgende sitater er fra den danske teleanalytikeren John Strand:

- Dette er jo et lo-tech-produkt. iPhone er ingen Smartphone, det er en 2,5G-telefon og ingen 3G-telefon. Lekkert design for all del, men det er også alt.

 

- Den kan sammenlignes med Paris Hilton, lekker og smukk, men fullstendig uten substans.

onsdag, januar 09, 2008

Alex Roy hos David Letterman

Det har vært hintet til men idag er altså min store helt Alex Roy og promoterer dokumentar og bok hos David Letterman.