søndag, juni 29, 2008

Diablo III

Var nok aldri den største fan av Diablo-spillene men det gikk likevel med noen timer, ikke minst i form av coop-spillinglan. Syns starten på videoen var litt kjedelig og viste lite nyskapning men må si gode gamle minner dukket opp da witchdoctoren dukket opp. Kan sikkert bli morsomt dette.

fredag, juni 20, 2008

Spore Creature Creator

Tester ut SCC, mer seinere. I skrivende stund er over 600 000 Spore-skapninger lastet opp, ca 50 000 har testet det.



tirsdag, juni 10, 2008

Damesykkel

Oddruns flunkende nye sykkel fikk meg til å undres; hvorfor finnes det forskjell på gutte- og jentesykler i 2008? Jeg kan ikke huske sist gang jeg så noen sykle med skjørt, ihvertfall ikke en dame men jeg skal følge med i sommer. Jeg tror sist jeg så var Siri men jeg syns å erindre at hun har en guttesykkel. Har man en viss innføring i elementære rigide konstruksjoner, eller i det minste har spilt Bridge Builder/Pointifex, kjenner man til styrken i en såkalt diamond-frame.

Christian og jeg kom bare på ett annen produkt hvor det, tilsynelatende, er forskjell på dame- og herreutgaver: barbérhøvelen. Her ble vi enige om at det er nødt til å være snakk om en markedsføringsgreie og det ledet meg inn på svaret på det første spørsmålet: Hvis dame- og herresykler slås sammen, hva skal de kalles; unicycle er jo allerede brukt.

mandag, juni 09, 2008

Warning: Spoilers

Kan noen fortelle meg hvilke filmer "Snape kills dumbledore", "The killer's mother is a part of his split personality", "Soylent green is made of people" og "the village is part of a modern nature reserve" kommer fra? Eller når jeg tenker meg om betyr vel det at jeg ikke har sett filmene og derfor ikke ønsker å få de avslørt..

Oppdatert: Fant filmene jeg lurte på.

God sommer

Fotball VM EM, knusing av kistelokk, melkestreik og ny iPhone, bare noen av tingene jeg ikke bryr meg om. Velkommen til agurknytt - god sommer!

søndag, juni 01, 2008

Split Reason

Omg så kule klær, neste lønning - you just got tagged ;)

Lineup @ SplitReason.com Foto: Lineup design/Glen Brogan

You smell pretty

Fant masse fine bilder på flixx0r-kontoen Pixel Fantasy, sjekk de ut her. Tror det var denne fyren de tenkte på da de laget Mac.

Sprite Stitch, Cubecraft


Fant denne bloggen Sprite Stitch fra oddrun og christians blogg, fantastisk mye fint! Via den kom jeg over Cubecraft, når hangoveren har gitt seg skal printeren på jobb få kjørt seg!

Prosederte Elden i senk



Jeg innrømmer åpent at jeg ikke forstår noe som helst av dette. Det er like mystisk som Finans NM eller, for å sitére Christian, applaus på en jazz-konsert.