fredag, desember 08, 2006

#150

Wow, 150 poster på bloggen, hvem ville trodd det?
Det har vært ganske stille her i det siste, jeg jobber ganske mye for tiden (kanskje litt for mye i det siste) og det er ting & tang å ordne med leiligheten etc. Jeg prøver også å pleie diverse vennskap, noe jeg ikke har vært særlig flink til på enkelte fronter i høst(beklager!), men mest av alt så prøver jeg å tilbringe så mye tid som mulig med kjæresten min Marianne - noe som kan være vanskelig med nattevakter, overtid, møter etc som skal passe.. Bortsett fra stress og mangel på tid er livet ganske topp for tiden, hvis det forblir slik er jeg en happy-camper :-D

Har endelig oppdaget Tom Waits' musikk og det var hyggelig å oppdage at han har røtter i jazzen (se debutalbumet The Heart of Saturday Night), kanskje mer om det seinere..
Siri har dratt til Kenya for å gjøre ett eller annet ingen av oss er helt sikre på hva er, men som sikkert blir en fin merit på hennes knappe 7-års utdannelse ;-) Hørte hun traff mesteparten av familien min igår, verden er for liten..

Marianne drar til danmark neste uke, vi får forhåpentligvis et par dager sammen før jeg vender nesa ned mot sør for å tilbringe noen juledager med familien og gamle venner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kenya kommer til aa staa paa cv'en min sammen med 50 andre ubrukelige ting, og jeg ender sikkert opp med aa besvare telefonen paa kommunens servicetorg... Hurra for interessante, men ubrukelige, utdannelser!