fredag, desember 22, 2006

Driving home for xmas, sort of..

Forsinkede fly, stuck på gardermoen, heldigvis har jeg tilgang til inet så det går an å drepe noen timer.. Er på vei til sørlandet til familie, gamle venner, mat og gaver - blir sikkert bra! God Jul!

fredag, desember 08, 2006

Karl Pilkington

Erik tipset meg om et ganske ferskt intervju med Karl Pilkington fra BBC2's Culture Show:

Foruten å lese boken hans (han er sansynligvis den første som har skrevet en bok uten å ha lest en først selv..) er jeg godt i gang med prosjektet å høre gjennom alle 90+ showene fra XFM som, uten musikkpausene, varer ca 1 time hver. Å høre fødselen av Rockbusters, første gang Tattoo Stan, Worlds 50 Top Freaks og Autie Nora bli omtalt er priceless..

Now playing: Cat Stevens - Tea for the Tillerman

#150

Wow, 150 poster på bloggen, hvem ville trodd det?
Det har vært ganske stille her i det siste, jeg jobber ganske mye for tiden (kanskje litt for mye i det siste) og det er ting & tang å ordne med leiligheten etc. Jeg prøver også å pleie diverse vennskap, noe jeg ikke har vært særlig flink til på enkelte fronter i høst(beklager!), men mest av alt så prøver jeg å tilbringe så mye tid som mulig med kjæresten min Marianne - noe som kan være vanskelig med nattevakter, overtid, møter etc som skal passe.. Bortsett fra stress og mangel på tid er livet ganske topp for tiden, hvis det forblir slik er jeg en happy-camper :-D

Har endelig oppdaget Tom Waits' musikk og det var hyggelig å oppdage at han har røtter i jazzen (se debutalbumet The Heart of Saturday Night), kanskje mer om det seinere..
Siri har dratt til Kenya for å gjøre ett eller annet ingen av oss er helt sikre på hva er, men som sikkert blir en fin merit på hennes knappe 7-års utdannelse ;-) Hørte hun traff mesteparten av familien min igår, verden er for liten..

Marianne drar til danmark neste uke, vi får forhåpentligvis et par dager sammen før jeg vender nesa ned mot sør for å tilbringe noen juledager med familien og gamle venner.

American Splendor


Her er et aldri så lite legendarisk klipp fra David Letterman Show med siste gjesteopptreden (før 90-tallet ihvertfall) av Harvey Pekar. Sansynligvis sier dette deg lite, men sjekk ut filmen American Splendor så får du bakgrunnen om en ganske spesiell karakter i amerikansk popkultur. Paul Giamatti, som spiller rollen som Harvey, er forrøvrig en av mine favorittskuespillere for tiden hvor en perle er Sideways.