torsdag, mars 08, 2007

Blog-sisten

Jeg har fått blog-sisten fra Marte.

Spillereglene: Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter at det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

  • Den ene lillefingeren er tykkere enn den andre. Oppdaget dette da jeg klødde i begge ørene samtidig og oppdaget at jeg kom lengre inn på den ene siden enn den andre. Da jeg var 22 år. Hadde jeg levd på 1800-tallet hadde jeg vært solgt til et sirkus for lenge siden.
  • Må(tte) ofte stå opp rett etter at jeg hadde lagt meg for å sjekke om kjøleskapet var ordentlig lukket. Dette har avtatt og stammer sansynligvis fra et kjøleskap jeg hadde som åpnet seg selv bitte litt hvis man hadde for store juicekartonger i døra.
  • Satt hodet fast i gelenderet i en trapp på Heathrow som 3-åring og skapte en liten krise.
  • Har vunnet en superundertøykonkurranse.
  • Var Sundagutten.
  • Kan bevege på ørene.

Én av disse er ikke sann.

Sender stafetten videre til Jaran, Erik, Siri, Christian, Yngve, Aleksander.

5 kommentarer:

jaran sa...

Spamsupporter! ;) Tviler forresten sterkt på at du kan bevege på ørene ;)

Stine sa...

hm, Jaran du har tydeligvis ikke blitt forsøkt sjekka opp eller sjarmert av Eivind skjønner jeg. Han vifter med ørene til stadighet i kantina!!

- Og når det gjelder superundertøykonkurransen Eivind, så skal jeg klare å slå deg på bedriftsskituren i år! Må bare handle inn et litt trangere superundertøy, fjorårets var visstnok "slapt" etter en dag i bakken...

erik sa...

Er det for sent å få jobb i Dips?

Eivind sa...

jaaa, ja - det var superundertøyet som var slapt.. ;-)

Siri sa...

Jeg har svart :)