tirsdag, juni 26, 2007

Hitman The Movie Trailer

Yeah! Dette blir en bra premiering for å ha holdt ut med mindre enn middelmådige filmer som Pirates 3, 300 etc i år.


Lurer fryktelig på hvordan Die Hard 4.0 blir, tørr ikke ha forventinger. Blades of Glory har jeg derimot tro på.
På torsdag kommer neste GTA IV trailer, noe som minner meg på at det finnes en trøst for tidenes mest shitty filmår.

4 kommentarer:

Erik sa...

Skjønner ikke hva du snakker om. 300 sparka jo mean røv!

Jeg trodde det var Vin Diesel som skulle spille i denne filmen.

Eivind sa...

Enkle filmer kan være fint av og til, noe jeg tror die hard kommer til å leve opp til, men 300 gav meg ingenting. Men på den annen side var det jo en film jeg måtte se en eller annen gang uansett.

Christian sa...

Spill-til-film har vel sjeldent vært noen særlig suksess, tenker på Mortal Kombat filmene og ikke minst Doom, hvor stjerner som The Rock og Christopher Lambert har levert verker hvor det er tydelig at de bare får betalt for ett ansiktsuttrykk.

Ang Die Hard så er jeg skeptisk til alle filmer som bruker "ode to joy" fremført på elgitar, akkompagnert av eksplosjoner, i traileren :S

Men: Transformers kan jo bli bra. Skal ikke påstå å huske noe av storyen fra da vi var små, men traileren ser jo, for å ta i bruk det mest brukte ordet i sammenheng med tromsøs ol-søknad sålangt; spektakulær ut.

Erik sa...

Det eneste som er litt skummelt med Transformers er premieredatoen. 4. juli. Det lukter amerikansk overpatriotisme lang vei. Men jeg gleder meg allikevel. Den ser jo vellagd ut.

Når det gjelder 300 tror jeg nok jeg vil plassere den blant topp fem så langt i år - uten tvil. Noen ganger er det godt å se en übermacho film i disse tider hvor det omtrent er tabu å vise sin machoe side.