mandag, august 28, 2006

Herligherligheihei

Her er en sak som jeg har koset meg med i sommer men som jeg fullstendig har glemt å legge ut en link til - Sveinar og Tormod har laget en muntermangsom og innsnavlende podcast de kaller Herligherligheihei, (Trykk på free, skriv inn koden som dukker opp etter ca 80 sekunder og lagre fila.) der de tar for seg en noe mer spesiell nisje av populærmusikken. Olga Marie Michaelsen var kanskje en av de mer kjente norske eksponentene for denne formen, men det finnes så mye mer der ute. Bare introen med Shooby Taylor som kjører offroad med agressiv scatting lagt over Johnny Cash's Folsom Prison gjør dette til en forlystende halvtime (håper Shooby kommer med på enten Singstar Frijazz eller Singstar Offroad). Venter i spenning på neste episode, kanskje denne gang med Bluesøsken, dementert jodling og utagerende "jazz flute"-soloer med Focus..?
Oppdatering: Har fikset linken til podcasten ;-)

2 kommentarer:

Erik sa...

Visst nok er Shooby Taylor en pioner innen sin sjanger, men jeg vil ikke ha brukt dyrebar plass på verken Singstar Frijazz eller oppfølgeren Singstar Offroad.

Derimot mener jeg at det er grunnlag for å lage en egen Singstar Scatting. (scatting i en ikkeseksuell sammenheng der altså...)

Det morsomme er at Shooby Taylor ikke bare slår seg løs i de instrumentale partiene med gjerne også scatter over vokalpartiene.

Anonym sa...

Alt ettersom spør du meg, men det kan være riktig for deg å gå i denne retningen. Mange