søndag, januar 07, 2007

24 + spillekveld

Våknet opp idag til nyheten om at 4 eller 5 episoder av sesong 6 av serien 24 er å få tak i, tipper det er noe preair e.l. siden den ikke sendes i usa før den 14. januar. Happy-time! Satser på å få sett minst en av de ikveld, jeg ville jo tro at jeg kan cashe ut en del av Grey's Anatomy crediten jeg har opparbeidet gjennom høsten ;-)

På fredag var det guttekveld med plenty med Xbox-spilling. Erik falt for Superman Returns, men overbeviste ikke helt med flyveskillzene.. god til å kaste ambulanser er han dog. Christian hevdet seg som den som kunne forårsake størst sykehusregning i kjelkekjøring i Amped 3. Rause porsjoner med importert gin, samt for å videreføre tråden i Amped 3, førte til at kvelden ble avsluttet med noe mindre interaktiv titting på The Dudesons Movie; sitat "this is not gay love, this is surviving". At selv Steve-O og Bam Magera syns disse finnene går over grensen må vel tolkes som et kompliment i denne sammenheng..
Bilder kommer seinere.

1 kommentar:

Erik sa...

Vent litt her! Mitt til tider overdrevne konkurranseinstinkt gjorde jo at jeg ikke ga meg før jeg fikk overgått sykehusregninga til Christian! Nuvel, vi blir vel uansett alle overgått av sykehusregningen til the Dudesons.

Når det gjelder mine flyveegenskaper i Superman Returns er det bare dette å si: De kontrollene var ikke fornuftige!

"Oi! Jæsj, det går sikkert bra"