mandag, januar 15, 2007

Dogging i Bodø

Sjekk hva jeg fant! Det vil helt sikkert stilles spørsmål rundt hvordan jeg kom over dette, mye rart kan dukke opp når man leter etter et billig bilverksted!
Selv om jeg jo har hørt om offentlige toaletter etc. her i byen, som frekventeres av folk av en ganske spesifik legning ble jeg tatt på sengen av dette her - kanskje jeg er litt naiv? Særlig ett av disse stedene ligger langs joggeløypen min som jeg bruker i det angitte tidsrommet - med mp3spiller på fullt volum og hodet fullt av tanker må en jo lure på hva en kan ha løpt forbi.. Tror jeg holder meg til treningssenteret fra nå av! Selv om dette nå til og med er et spørsmål i Trivia Pursuit er det ikke sikkert alle vet hva det betyr.

5 kommentarer:

erik sa...

Du vet at siden må være laget av noen stygge fyrer som vil møte gærne jenter.

Det samme med de som startet den første nudistforeningen. Det var noen stygge karer som ville møte nakne damer.

jaran sa...

.... og jeg er i ferd med å begi meg oppover i disse trakter?! Blir i hvertfall ikke med på noen "joggeturer" med deg, Eivind! ;)

Marte sa...

hæ hæ hæ! fliræ me ihjeel. Eivind..jerntrusæ frå no av på joggetur!hihii

Denise sa...

..æ føl mæ litt kvalm nå..æ tenk på tida æ har brukt på turisthytta, alle de som gikk 'tur' me hundan sine, og alle disse her bilan som stod parkert der hele tida..blæh.. e d rart æ aldri så noen unga der?

Erik sa...

Dersom du snart ikke oppdaterer kommer jeg til å sørge for at du blir kjent som mr. Dogging :-P

(tom trussel, jeg har det bare i kjeften. Kommer aldri til å klare å gjøre alvor av det)