fredag, februar 09, 2007

Alle mann til pumpene!

Våknet opp etter en liten middagslur idag av en merkelig surklelyd, da jeg gikk ut for å se hva det var slo det plutselig en vannstråle ned fra taket i gangen - "shiiiiit!" tenkte jeg. Det kom ned nok vann til å slukke en liten husbrann så jeg merket andrenalinet slo til. Første tanke var å rote frem en bøtte og stille den sånn ca under der vannet kom fra, den dekket ikke alt så jeg reiv ut alt jeg hadde av laken og gammelt tøy og laget to diker på hver sin side i gangen der vanne fløyt. Uten linser (jeg er blind uten de) og, må jeg få si, med litt snarrådighet tror jeg at jeg fikk begrenset skaden til et lite parti i gangen. Bøtta fylte seg fort opp, så jeg hentet noen gryter og fikk byttet, før jeg løp ned i etagen under på jakt etter noen som var hjemme. Heldigvis fant jeg to hjelpsomme naboer som både fikk kontakt med vaktmester etc og hentet flere bøtter sånn at vi fikk tatt det meste unna. Ventetiden mens de prøvde å finne noen som kunne skru av sprinkleranlegget og at vannreservene skulle tømmes (tror vi må ha tømt minst 100 liter) virket som en evighet. Litt galgenhumor hjalp litt, f.eks at naboen var glad for at han hadde kjøpt øl siden vannet var stengt av i hele blokka.

Skaden er veldig begrenset ser det ut til, gulvet må byttes, men det kunne gått så mye værre! Tenk hvis jeg ikke var hjemme? Merkelig nok var jeg mest lettet over tanken på at jeg ikke ville gå glipp av Beat for Beat, siden det er tatt av programmet pga. Melodi Grand Prix..

4 kommentarer:

Siri sa...

byggeboliglaget????

borettslaget kanskje, som vi andre kaller det...

evt. boligbyggelag (men det er noe annet igjen...)

Johnny Mac sa...

Aiaiai...

Det der sucks ass, altså!

Men det er jo selvfølgelig ingen unnskyldning for å rote med de erkesosialdemokratiske uttrykkene for stalinistisk boligform.

Stine sa...

Hei Eivind!

Hvis du har forsikring så kan du se på den lyse siden slik jeg ville gjort: splitter nytt gulv!!! uten et eneste hakk eller merrrsssske!! :-D

*Stine*

Yngve B. Nilsen sa...

utrolig kjipt!

Men det viktigeste er at du ikke hadde noe Beat for Beat å gå glipp av...

Hadde Beat for Beat gått på fredag hadde det sannsynligvis vært svømmebasseng og mye mer skader. Ser for meg Eivind: "Hm... hva er den dryppinga? Sikkert Trond Lien som leker seg med synthen sin..... Kult!"