torsdag, januar 10, 2008

iFlopp?

Foto: Paul Sakuma

Bak den uoriginale tittelen ligger det en link til en ganske reflektert artikkel fra Aftenposten.no om hva iPhone var og hva det har blitt etter ett år. Jeg er ganske fornøyd med mine egne spådommer i tidligere innlegg og kommentarer på egne og andres blogger, hvis denne artikkelen har noen rot i virkelighet.

Følgende sitater er fra den danske teleanalytikeren John Strand:

- Dette er jo et lo-tech-produkt. iPhone er ingen Smartphone, det er en 2,5G-telefon og ingen 3G-telefon. Lekkert design for all del, men det er også alt.

 

- Den kan sammenlignes med Paris Hilton, lekker og smukk, men fullstendig uten substans.

2 kommentarer:

jaran sa...

Den er absolutt ikke noen super-telefon sånn teknisk sett, men den er en fin samling av det folk vanligvis har i lommen. I stedenfor å ha både en iPod og en mobil, hvorfor ikke kjøpe en iPhone så får du alt i ett. Det er få andre telefoner som leverer mediespiller-opplevelse på samme nivå som iPhone. Jeg kan godt tenke meg en når 3G-versjonen kommer (og har MMS støtte), ikke for å ha en smart phone, men ha en bra mediespiller + telefon, med bra utseende :)

Men den har selvfølgelig fått langt mer oppmerksomhet enn den fortjener, men så er det jo Apple. De kunne jo få medieverdenen til å hoppe av skaftet ved å presentere en ny boksåpner, bare med Apple-logoen på. :)

Erik sa...

"It's also a hard-to-use cellphone..."