tirsdag, februar 07, 2006

Winter Olympics time!!

..so I have ordered a shitload of DVD's!
I have never had the faintest interest for winter- or summer olympics, and it would not even cross my mind if it was not for how the events take TV as hostage for a few weeks. How long does it last, maybe I should order more films just in case?? Another thing about it that annoys me, is how it's "ok" to spend much time at work to keep updated, not to mention all the additional talks around the watercooler.

Thankfully I have (mostly) carefully selected my friends of people that aren't sporting-geeks. Ok, maybe half of them..

Ordered Guinness Book of Records today, really looking forward to getting it.

5 kommentarer:

Jørgen sa...

Så... det som plager deg mest med OL er at dine kolleger er mindre effektiv på jobb i disse to ukene?

Qpeg sa...

Ikke mest, bare en av tingene. Ja, det plager meg at det er "greit" å bruke tid på dette, mens f.eks å kommentere sin egen blog ikke er like stuerent. Evt. å se klipp med Chuck Norris http://www.youtube.com/w/Walker-Texas-Ranger-Lever-clips?v=VC6vmoRJvF8&search=walker%20texas%20lever , ikke at jeg lar være å gjøre det da..

Erik sa...

Hei! Takk for sist! Det var en trivelig bursdag.

Et spørsmål i denne anledning er om det er greit å kaste bort masse tid på å høre på gamle radioprogram fra en liten Londonstasjon fra en CD du ble gitt på en bursdag? ;-)

Erik

PS: Intervju med Karl fra DVD'n Politics: http://www.youtube.com/w/?v=XFDtbhQlCQM

Qpeg sa...

Hehe, jeg lurer faktisk på om å sitte og høre på Karl's bullshit er mer verdifullt enn å se 2 uker med folk som smører ski - det sier litt! Jeg fikk henta ned intervjuet fra Politics - helt fantastisk å både høre og se Karl spy ut nonsense! Har bare ett program igjen fra sesong 2 fra Xfm. Sees kanskje ute på fredag?

erik sa...

Er i Steinkjer for tiden, men regner med å være i Bodø igjen i nær fremtid igjen.