mandag, juli 07, 2008

ISO55

Kom for en tid siden over designer og musiker Scott Hansen som har en fantastisk blog hvor han legger ut perle på perle av noe av det beste i verden: 70-talls minimalistisk design og jazz. Han designer også mye kult selv og jeg har en følelse av at han har etablert sin egen elektronika-gruppe som en unnskyldning for å lage cover-design. Idag fikk jeg endelig 7 t-skjorter i posten fra webshoppen hans for ca NOK 1000,- ingen toll, 14 dager levering, de ser veldig bra ut! Følgende er mottatt:
Jeg kunne gjerne bestilt 7 til, evt. noen av de innrammede bildene hans..

6 kommentarer:

erik sa...

Sweeeet!

Den blogen seiler opp som en av de desiderte favorittene mine (i likhet med denne ;-) ).

Det er som om han fant ut at han skulle lage en blog om musikk og ting jeg liker.

Eivind sa...

Har ikke hørt på musikken, tror nok den er mer i din leir men den grafiske stilen og det han skriver om er helt supert! Uten tvil den peneste bloggen jeg har sett (bortsett fra din selvfølgelig ;) )

Erik sa...

selvfølgelig...

Stine sa...

Eivind, så stram du har blitt over brystkassen?? :-D

jaran sa...

wow, digg t-skjorter! Tror jammen jeg skal bestille et par! Iom at du er i Bodø så trenger vi jo ikke være redde for å støte sammen på byen iført samma t-skjorte =)

Eivind sa...

Den skulle være rimelig safe, vi får bare sette opp et koordineringssystem får når vi er på besøk hos hverandre :) Ellers tipset Erik om denne, tror jeg skal bestille en og annen derfra og: http://www.bandgeekhero.com/