mandag, oktober 13, 2008

Tidløs

Jeg var ute og så etter en klokke som gave tidligere i sommer og stusset over hvor ivrige salgspersonalet var etter å finne den perfekte tidløse designen. Tidløs kan umulig være et gunstid begrep å bruke om en klokke..

Det slo meg også at Tissot må høres morsomt ut i Trøndelag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har ikke hatt klokke på over 10 år, men har kikket litt på noen av og til i det siste. Saken er at jeg vil kjøpe klokke mer som accessory enn som en nyttig gjenstand for å se om det snart er lunsj. Så dermed ville en tidløs klokke være midt i blinken. Rett og slett en armbåndsur uten selve klokken.

Jeg tror at selv om jeg hadde hatt en klokke på armen ville jeg dratt mobilen opp av lomma for å sjekke hva klokken var...

Eivind sa...

Kunne ikke vært mer enig. Har lyst på en klokke som viser at jeg nærmer meg 30 år men tror ikke tidsviserfunksjonen er så viktig. Torill, hvis klokke den nevnte erstattet, kunne vise at klokken var "kvart på ett eller annet". Fordøyelsen min var mer presis enn den!

Anonym sa...

Et armbåndsur hvor klokken var byttet ut med GPS hadde jo selvfølgelig vært genialt. Har oftere behvor for å vite hvor jeg skal gå, eller hvor jeg er for den saks skyld. Men en slik nyttig sak ville selvfølgelig hatt for høy gadgetfaktor til at man kunne gå rundt med den, så da er man jo tilbake til null.