mandag, mai 29, 2006

Hayley: äldre än sin mormor


Crikey! Steve Irwin bryr seg ikke bare om dyr.Ikveld (mandag 29.05) kl 22:35 viser svensk TV4 dokumentaren om Hayley som lider av progeria, en sykdom som gjør at hun eldres veldig fort og derfor har bursdag 8 ganger i året. Hun har en hjemmeside der du kan lese om henne og se bilder fra diverse progeriatreff. Male bil
På et spesielt treff i tyskland for et par år siden fikk de male på en bil som jeg antar skulle auksjoneres bort. De burde nok valgt en kabriolet siden ingen av ungene blir mer enn 13 år og derfor ikke rekker stort høyere enn til under vinduene.

Er det noe 80-tallet har lært oss så er det at en sang kan redde alt. Legg merke til dreven headsettføring på naboen! Fant et bilde der hun og søstera kjører i limo til en fotballkamp - slo meg som litt rart å sette frem champagne og resten av baren til henne, men hun er jo tilsvarende ca 80 år så en liten dram kan vel ikke skade?

3 kommentarer:

Erik sa...

Hun er vel en av de som de synger bursdagssangen for rett som det er.

I alle fall i følge vår gode venn produceren. :-)

Jørgen sa...

Men hei, er det ikke selveste Crocodile Hunter whatshisname som er programleder, eller som ihvertfall som har sneket seg med på det øverste bildet...

Qpeg sa...

Jepp, hvis du holder musa over bildet ser du at det er selveste Steve "Steve-O" Irwin (ikke THE Steve-O)! Flott kar, crikey!